Thira til Sitia Ferge

Thira Sitia fergeruten knytter Kykladene med Kreta og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 45 minutter mens Anek Lines servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 10 t 50 min.

Det er 3 Uke overfarter på Thira Sitia ruten mellom Kykladene og Kreta. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Thira - Sitia Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 4 t 45 min
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 10 t 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Thira Sitia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Thira Sitia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sitia Guide

Sitia ligger på den greske øya Kreta og er et av øyas minst besøkte steder. Byen ble bygget under venetianske tider, men ble senere ødelagt og deretter gjenoppbygd av tyrkene, men bare litt er tilbake fra denne perioden. Men det er flere indikasjoner spredt rundt i byen om regionens fortid, som kan være av interesse for besøkender. En populær grunn til å besøke byen er for å nyte den lange hvite sandstrand, hvor svømming er god og det er muligheter for forskjellige vannsportaktiviteter. Også populære i området er klostrene dets, som inkluderer Toplou, dets arkeologiske utgravninger, dets palm skogkledde strender og fjellene dets.

Det er fergeforbindelser fra Sitia havn til det østlige Kreta og andre greske øyer, samt havnen Pireus på det greske fastlandet.