Sporadene

Slik bookes ferger fra Sporadene til Skopelos Øy

Det er flere fergeoverfarter fra Sporadene til Skopelos Øy. Ferger knytter pt. 2 havner i Sporadene med 2 havner i Skopelos Øy.

Det er 99 avganger ukentlig på 6 fergeruter som leveres av 4 fergeselskaper, inkludert SeaJets, Blue Star Ferries, Anes Ferries & Aegean Flying Dolphins. Den kortest overfart tar omkring 15 Minutter (Skiathos til Glossa (Skopelos) ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Sporadene og Skopelos Øy. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Sporadene Skopelos Øy kart

Trykk her for kart

Om Sporadene:

Sporadene er en øygruppe bestående av 24 øyer langs østkysten av Hellas i Egeerhavet.

I motsetning til de andre Kykladene med forrevne bretter og blendende landsbyer, har Sporadene skogkledde fjell som fører til noen av de beste strendene i Egeerhavet, og husene har stein ta i stedet for de hvitkalkede hustakene.

Med tee vegetasjon, steinete landskap og rent blått hav, er Sporadene en unik destinasjon.

Om Skopelos Øy:

Skopelos er en gresk øy beliggende i de nordlige Sporadene.

Øya er kjent som en grønn og blå øy, på grunn av skogene som dekker mye av øya, og som fører ned til vannkanten. Skopelos har et fantastisk utvalg av naturskjønne strender, og sammen med sine uberørte kystlinje, er det forståelig at denne øya ble valgt for innspillingen av ”Mamma Mia”.