Diafani til Sitia Ferge

Diafani Sitia fergeruten knytter Dodekanesene med Kreta og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Anek Lines seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 7 Timer mens SeaJets servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 45 min.

Det er 2 Uke overfarter på Diafani Sitia ruten mellom Dodekanesene og Kreta. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Diafani - Sitia Fergeselskaper

  • Anek Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 7 t
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Diafani Sitia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Diafani Sitia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Diafani Guide

Diafani er en kystby og havn, som ligger på den greske ø Karpathos, som er den nest største av de Dodekanesiske øyer i det sørøstlige Egeerhavet. Øya ligger omkring 50 km sørvest fra Rhodos og har 11 landsbyer, hvorav den ene er Diafani i den nordlige delen. Øyas kjennetegn er forrevne fjell i nord, fruktbare mark i sør og ville blomster om vinteren og våren. Mellom øyas forrevne fjell finner man fantastiske strender.

Øyas sjarmerende historie er blitt bevart til en viss grad på grunn av sin forholdvis avsides beliggenhet. Øya har klart å bevare mange av sine tradisjonelle former.

Karpathos er knyttet til de omkringliggende øyene og fastlandet med ferge. Fergene seiler til og fra Piræus via Kreta og Rhodos.

Sitia Guide

Sitia ligger på den greske øya Kreta og er et av øyas minst besøkte steder. Byen ble bygget under venetianske tider, men ble senere ødelagt og deretter gjenoppbygd av tyrkene, men bare litt er tilbake fra denne perioden. Men det er flere indikasjoner spredt rundt i byen om regionens fortid, som kan være av interesse for besøkender. En populær grunn til å besøke byen er for å nyte den lange hvite sandstrand, hvor svømming er god og det er muligheter for forskjellige vannsportaktiviteter. Også populære i området er klostrene dets, som inkluderer Toplou, dets arkeologiske utgravninger, dets palm skogkledde strender og fjellene dets.

Det er fergeforbindelser fra Sitia havn til det østlige Kreta og andre greske øyer, samt havnen Pireus på det greske fastlandet.