Thira til Rafina Ferge

Thira Rafina fergeruten knytter Kykladene med Athen. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Golden Star Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 timer 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Thira Rafina fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Thira - Rafina Fergeselskaper

  • Golden Star Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 6 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Thira Rafina priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Thira Rafina ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rafina Guide

Den greske byen Rafina ligger på østkysten av Attikaregionen på det greske fastlandet, ved kysten av Egeerhavet. Athen ligger rundt 25km vest for Rafina, og de to byene Artemida og Nea Makri ligger like ved. Byen er et populært sted å reise for athenere, og de reiser ofte hit for å spise på de ulike fiskerestaurantene som ligger langs hamnen. Ofte ser du dagens fangst ligge i is utenfor restaurantene.

I antikken ble Rafina kalt Arafinidon Alon, men byens historie går helt tilbake til forhistoriske tider, mer spesifikt før den helleniske sivilisajonen. I Askitario, sør for Rafina, har arkeologer funnet en unik vase med en malt hund på fra 2.800 f.Kr. Et annet viktig funn var nær byens havn hvor et bronse støperi ble oppdaget, dette antas å være en av de eldste i Europa, og går helt tilbake til 1800 f.Kr.

Fergene fra Rafina har forbindelser til sør i Euboea og en rekke øyer i Kykladene. Du kan ta både høyhastighetsferger og konvensjonelle ferger fra denne havna.