Kykladene

Slik bookes ferger fra Kykladene til Athen

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Kykladene til Athen. Det er 10 fergeselskaper med samlet 43 fergeruter som knytter Mykonos til Pireus & Rafina, Naxos til Pireus , Rafina & Lavrio, Paros til Pireus , Rafina & Lavrio, Thira (Santorini) til Pireus , Lavrio & Rafina, Syros til Pireus & Lavrio, Tinos til Pireus , Rafina & Lavrio, Milos til Pireus , Anafi til Pireus & Lavrio, Katapola (Amorgos) til Pireus , Aegiali (Amorgos) til Pireus & Donoussa til Pireus .

Den raskeste ruten mellom Kykladene og Athen er Kea til Lavrio med en seiltid på ca. 30 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Kykladene Athen kart

Trykk her for kart

Ferger fra Kykladene til Athen

Om Kykladene:

Kykladene er den meste berømte øygruppen i Det Egeiske Hav. Øygruppen ligger sørøst for det greske fastlandet, og består av noen av de vakreste øyene i verden. Navnet ”Kykladene” betyr ”sirkulære øyer”, og henviser til formen av øygruppen.

Både lokale grekere og utenlandske turister drar til Kykladene hvert år, for å nyte den blendende solen og krystallblått vann i dette paradise.