Kykladene

Slik bookes ferger fra Kykladene til Athen

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Kykladene til Athen. Det er 9 fergeselskaper med samlet 42 fergeruter som knytter Mykonos til Pireus & Rafina, Naxos til Pireus , Rafina & Lavrio, Paros til Pireus , Rafina & Lavrio, Thira (Santorini) til Pireus , Lavrio & Rafina, Syros til Pireus & Lavrio, Tinos til Pireus , Rafina & Lavrio, Milos til Pireus , Anafi til Pireus & Lavrio, Katapola (Amorgos) til Pireus , Aegiali (Amorgos) til Pireus & Donoussa til Pireus .

Den raskeste ruten mellom Kykladene og Athen er Kea til Lavrio med en seiltid på ca. 1 time. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Kykladene Athen kart

Trykk her for kart

Ferger fra Kykladene til Athen

Om Kykladene:

Kykladene er den meste berømte øygruppen i Det Egeiske Hav. Øygruppen ligger sørøst for det greske fastlandet, og består av noen av de vakreste øyene i verden. Navnet ”Kykladene” betyr ”sirkulære øyer”, og henviser til formen av øygruppen.

Både lokale grekere og utenlandske turister drar til Kykladene hvert år, for å nyte den blendende solen og krystallblått vann i dette paradise.