Vathi til Pireus Ferge

Vathi Pireus fergeruten knytter Samos med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 7 timer 15 minutter mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 8 t 20 min.

Det er 5 Uke overfarter på Vathi Pireus ruten mellom Samos og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Vathi - Pireus Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 7 t 15 min
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 8 t 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Vathi Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Vathi Pireus ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Vathi Guide

Byen Vathi ligger på den greske øya Samos, som ligger i det nordlige Egeerhavet, og er øyas største by og hovedstad. Byen ble bygget omkring en stor bukt og er full av egeiske farger og atmosfære. Byen er hjemsted for en av tre havner på øya og ligger i den østlige delen av bukten, som også kalles Vathi. Limin Vatheos, eller Kato Vathi, som de lokale kaller den, er det mest livlige stedet på øya, særlig om sommeren. Det har vært mange arkologiske funn på øya, som bærer vitnesbyrd om fortiden dens. Populær blant turister er den historiske kirken Agios Spyridon, bygningen som huset parlamentet, rådhuset og det arkeologiske og bysantinske museet.

Det er fergeforbindelser fra havnen til det greske fastlandet og til mange andre greske øyer. Reisemål inkluderer Piræus, Ikaria, Chios, Mytiline, Kykladene og Dodekanesene.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.