Agia Marina til Hydra Ferge

Agia Marina Hydra fergeruten knytter Saroniske Øyer med Saroniske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Anes Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Agia Marina Hydra fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Agia Marina - Hydra Fergeselskaper

  • Anes Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 10 min
    • Få pris

Hydra Guide

Hydra er en gresk øy som ligger i den saroniske golf og er et populært reisemål for athenene i helgen, på grunn av nærheten dens til hovedstaden. Øyas størsye by, også kalt Hydra, er bygget på skråningene av en brett omkring havnen og er et imponerende sted. Unikt for Hydra er at biler og andre motorkjøretøyer er forbudte på hele øya, og derfor skal all reisen skje på fots, med båt eller med esel.

Øyas strender, som er populære blant besøkender, består hovedsakelig av små bukter og har krystallklart vann og har en tendens til å være omgitt av grønn vegetasjon. Agios Nikolaos, Bitsi, Vlichos og Kaminia er nok de beste og vakreste strendene på øya.

Det er fergeforbindelser fra øya til Pireus, de andre øyene i den saroniske golf og Porto Cheli.