Skopelos Øy

Slik bookes ferger fra Skopelos Øy til Sporadene

Det er flere fergeoverfarter fra Skopelos Øy til Sporadene. Ferger knytter pt. 2 havner i Skopelos Øy med 2 havner i Sporadene.

Det er 23 avganger daglig på 6 fergeruter som leveres av 4 fergeselskaper, inkludert SeaJets, Blue Star Ferries, Anes Ferries & Aegean Flying Dolphins. Den kortest overfart tar omkring 15 Minutter (Glossa (Skopelos) til Skiathos ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Skopelos Øy og Sporadene. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Skopelos Øy Sporadene kart

Trykk her for kart

Om Skopelos Øy:

Skopelos er en gresk øy i det vestlige Egeerhav, og høre til den nordlige øygruppen Sporadene.

Øya har en lang kyststrekning, men på grunn av sit fjellrike terreng, er det meste av kysten utilgjengelig. Men dette legger bare til den attraktive øya og strendene dens som er utilgjengelige.

Om Sporadene:

Sporadene er en gruppe på 24 øyer, som er beliggende på den østlige bredd av det greske fastlandet på den nordlige siden av Egeerhavet.

Sporadene kan skryte av å ha rik vegetasjon og grønt/blått hav, det sies å være det reneste i Egeerhavet.

Uansett om det er de vakre landsbyene med frodige grønne områder og tradisjonell arkitektur, eller den avslappende atmosfæren på stranden, er Sporadene en perfekt destinasjon for dem som lenges etter et paradis.