Kreta

Slik bookes ferger fra Kreta til Athen

Det er 4 fergeruter mellom Kreta og Athen med 45 avganger ukentlig. Minoan Lines leverer 2 ruter, Heraklion til Pireus seiler 14 avganger ukentlig & Chania til Pireus omkring 7 ganger ukentlig. Anek Lines leverer 2 ruter, Heraklion til Pireus seiler 1 gang ukentlig & Sitia til Pireus omkring 2 ganger ukentlig. Cyclades Fast Ferries leverer 1 rute, Heraklion til Pireus som seiler 3 ganger ukentlig. SeaJets leverer 1 rute, Kissamos til Pireus som seiler 1 gang ukenlig. Anek Superfast leverer 2 ruter, Heraklion til Pireus seiler 7 avganger ukentlig & Chania til Pireus omkring 10 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Kreta til Athen for å sjekke informasjon.

Kreta Athen kart

Trykk her for kart

Om Kreta:

Kreta er beliggende i den sørlige delen av Det Egeiske Hav, mellom Kretahavet og Det Libyske Hav. Kreta er den største og mest folkrike av de greske øyene, og den femte største i Middelhavet. Hovedstaden Heraklion spiller en vesentlig rolle i økonomien og kulturen i Hellas.

Kreta er ett av de mest populære reisemålene i Hellas. Det kontrasterende landskapet av vakre strender, imponerende fjell, kaotiske byer og skjønne landsbyer, velkommer over 2 millioner turister om året.