Italia

Slik bookes ferger fra Italia til Hellas

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Italia til Hellas. Det er 4 fergeselskaper med samlet 13 fergeruter som knytter Brindisi til Korfu , Ancona til Patras , Igoumenitsa & Korfu, Bari til Igoumenitsa , Korfu, Sami & Patras, Ancona til Patras , Igoumenitsa & Korfu, Bari til Igoumenitsa , Korfu, Sami & Patras, Venezia til Korfu , Igoumenitsa & Patras & Ancona til Patras , Igoumenitsa & Korfu.

Den raskeste ruten mellom Italia og Hellas er Brindisi til Korfu med en seiltid på ca. 8 Timer. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Italia Hellas kart

Trykk her for kart

Om Italia:

Italia har flest Unesco verdensarvsområder i verden. Landet er kjent som fødestedet for den vestlige kulturen sammen med Hellas.

Italia er full av kunst og momumenter, og nesten hver eneste by byr på et par interessante steder. Fra de romerske ruinene, bysantinske byer og renessanse mesterverk til brosteinsbelagte gater, vakre kirker og fantastiske strender – Italia gir sjeldne opplevelser som ikke kan overvurderes.

Om Hellas:

Hellas er et av verdens mest besøkte land. Hellas, som kan skryte av 16.000 km med kyststrekning, har Egeerhavet mod øst. Det joniske hav mot vest, Middelhavet mot sør og mange øyer.

Hellas er et varierende land med et fjellrikt fastland og fantastiske øyer med hvitkalkede hus og kirker med blå kuppel. Mange av de greske strendene har fått tildelt det blå flagget, mens landets rike historie og arv har sikret det 18 Unesco verdensarv områder.

Det greske fastlandet kan lett nås med ferge over Adriaterhavet fra Italia, mens det er mange innenlandske fergeservicer på grunn av de mange øyene. De innenlandkse fergene er moderne, men de variere basert på reisetypen. De lengre ruten e drives av konvensjonelle passasjerferge, men de kortere rutene mellom øyene drives av katamaraner og hurtigbåter.