Paxi til Igoumenitsa Ferge

Paxi Igoumenitsa fergeruten knytter Joniske øyer med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Kerkyra Lines. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Paxi Igoumenitsa fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Paxi - Igoumenitsa Fergeselskaper

  • Kerkyra Lines
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris

Paxi Guide

Den lille klippefylte øy Paxi dukker opp fra det blå havet. Øyen er velsignet med et grønt landskap fylt med olivenlunde, furu- og cypresstræer, som er flere hundre år gamle.

Kysten byr på fine strender med runde småstein og sjarmerende fiskelandsbyer.

På vestkysten er noen av Hellas vakreste vann huler, som kan ses ved å leie en liten motorbåt og seile rundt øyen.

Paxi er en ideell øy for å snorkle og kan man vandre gjennom de mange stier som forbinder de små landsbyene.

Paxi appellere til de som ønsker å holde en avslappet ferie i tett kontakt med vakker natur.

Igoumenitsa Guide

Igoumenitsa ligger i den nordvestlige delen av Hellas og er skilt fra den nærliggende øya Korfu av Igoumenitsa bukt. Byen var, innen den annen delen av det 20. århundret, en liten havn og dens beboere var primært beskjeftiget med fiskeindustrien. Størstedelen av byens bygninger ble bygget etter krigen, da den var slemt skadet under annen verdenskrig. Mange av bygningene er oppført i 1960ene – 1980ene, så det er ikke mange historiske steder å se i byen.

På tross av dette er det noen flott eksempler på moderne kontorbygninger langs hovedgaten, som strekker seg langs byens kyst. De fleste av byens restauranter har terrasser, slik at man kan nyte en middag med deilig utsikt over kysten. Det beste tidspunktet å besøke byen på er mellom mai og september, siden det er litt regn og temperaturen er deilig og varm.