Rafina til Ios Ferge

Rafina Ios fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Sea Jets seiler opp til 12 ganger Uke, Hellenic Seaways 7 ganger Uke & Golden Star Ferries servicen er tilgjengelig opp til 14 ganger Uke.

Det er 33 Uke overfarter på Rafina Ios overfarten mellom Athen og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Rafina til Ios Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Athen til Kykladene side.

Rafina - Ios Fergeselskaper

 • Sea Jets
  • 12 Ukentlige Avganger 4 t 25 min
  • Få pris
 • Hellenic Seaways
  • 7 Ukentlige Avganger 4 t
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 14 Ukentlige Avganger 5 t 35 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Rafina Ios priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rafina Ios ruten er for en bil og 1 passasjer.

Rafina Guide

Den greske byen Rafina ligger på østkysten av Attikaregionen i Hellas. Byen, og havnen dens, ligger på den egeiske kysten, øst for Oenteli Mountains og nordøst for Mesogaia Plain. Den greske hovedstad, Athen, ligger 25 km vest for Rafina, som er tett på byene Artemida og Nea Makri. Det er et populært reisemål for atherne, på grunn av nærheten sin på Athen, som kjøre ut av byen tiL Rafina for å spise i en av byens mange fiskerestauranter som ligger langs havnen.

Rafina havn er den nest største i Attikaregionen, etter Piræus, selv om dette nok endre seg, pga. utvikdelsen av Lavrio havn. Det er fergeforbindelser fra Rafina til Kykladene og den sørlige delen av Euboea.

Ios Guide

Den greske øya Ios er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet mellom øeyene Santorini og Naxos. Øya har et populært natteliv, deilige strender og en rekke historiske monumenter, som er populære blant besøkender. Øya har vært populær med turister fra hele verden i mange år, og er avgjort en av de mest populære av de kykladiske øyene. Chora er en typisk gresk landsby på øya med tradisjonelle hvitkalkede bygninger, snodde gater og fargeriker blomster. Men om natten kommer landsbyen til live med mange steder å sosialisere.

Det er mange strender på øya med hvit sand, som bare venter på å bli utforsket. Øyas mest populære strnad er Mylopotas, hvor man også finner bar og restauranter. Hvis man ønsker en mer avsondret strand, så er Valmas eller Kolitsani et godt valg.