Rafina til Ios Ferge

Rafina Ios fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Sea Jets seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 5 minutter mens Golden Star Ferries servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t 40 min.

Det er 14 Uke overfarter på Rafina Ios ruten mellom Athen og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rafina - Ios Fergeselskaper

  • Sea Jets
    • 7 Ukentlige Avganger 4 t 5 min
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 5 t 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rafina Ios priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rafina Ios ruten er for en bil og 1 passasjer.

Rafina Guide

Den greske byen Rafina ligger på østkysten av Attikaregionen i Hellas. Byen og hamnen ligger på kysten av Egeerhavet nordøst for Penteli fjella. Athen ligger rundt 25km vest for Rafina, og de to byene Artemida og Nea Makri ligger like ved. Byen er et populært sted å reise for athenere, og de reiser ofte hit for å spise på de ulike fiskerestaurantene som ligger langs hamnen. Ofte ser du dagens fangst ligge i is utenfor restaurantene.
Hamnen til Rafina er den nest største i Atticaregionen, etter Piraeus, men det ser ut som det blir forandringer i dette siden de driver med utbygging av havna i Lavrio. Fergene fra Rafina har forbindelser til sør i Euboea og en rekke øyer i Kykladene. Du kan ta både høyhastighetsferger og konvensjonelle ferger fra denne havna

Ios Guide

Den greske øya Ios er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet mellom øeyene Santorini og Naxos. Øya har et populært natteliv, deilige strender og en rekke historiske monumenter, som er populære blant besøkender. Øya har vært populær med turister fra hele verden i mange år, og er avgjort en av de mest populære av de kykladiske øyene. Chora er en typisk gresk landsby på øya med tradisjonelle hvitkalkede bygninger, snodde gater og fargeriker blomster. Men om natten kommer landsbyen til live med mange steder å sosialisere.

Det er mange strender på øya med hvit sand, som bare venter på å bli utforsket. Øyas mest populære strnad er Mylopotas, hvor man også finner bar og restauranter. Hvis man ønsker en mer avsondret strand, så er Valmas eller Kolitsani et godt valg.