Kefalonia

Slik bookes ferger fra Kefalonia til Italia

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Kefalonia og Italia levert av 1 fergeselskap – Ventouris Ferries. Sami til Bari ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 18 timer 15 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Kefalonia Italia overfart mellom Sami og Bari.

Kefalonia Italia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Kefalonia til Italia

Om Kefalonia:

Kefallonia er den største av De Joniske Øyer i det vestlige Hellas, og har et mildt klima og fremragende strender.

Øya ble populær blant turister i 80ene, og får nå besøkende fra hele verden og er godt utstyrt til å handtere tilstrømmingen av turister i den travle sesongen.

Med to fergehavner på øya (Sami og Poros) er Kefallonia ideelt beliggende for forbindelser til andre greske øyer.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.