Sicilia

Slik bookes ferger fra Sicilia til De egadiske øyer

Det er flere fergeoverfarter fra Sicilia til De egadiske øyer. Ferger knytter pt. 2 havner i Sicilia med 3 havner i De egadiske øyer.

Det er 55 avganger daglig på 6 fergeruter som leveres av 2 fergeselskaper, inkludert Liberty Lines Fast Ferries & Siremar. Den kortest overfart tar omkring 25 Minutter (Trapani til Levanzo ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Sicilia og De egadiske øyer. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Sicilia De egadiske øyer kart

Trykk her for kart

Om Sicilia:

Sicilia er en region i Italia og den største øya i Middelhavet. Øya er skilt fra fastlandet av det smale Messina-smuget.

Sicilia har en lang historie av utenlandsk dominans fra grekerne til romerne, araberne og normmanerne, noe som har resultert i en blandet kultur med mye å se, høre og smake.

Øyas varierende landskap av hav og rastløse fjell gir et dramatisk inntrykk.

Shetlandsøyene har inspirerende natur og dyreliv og en helt unik kultur.

Om De egadiske øyer:

De egadiske øyene er en gruppe på tre hovedøyer og to mindre øyer i Middelhavet som ligger syv kilometer utenfor vestkysten av Sicilia, Italia.

Øygruppen har vakre landskap, varme vintre og varme og solrike somre. I motsetning til de nærliggende eoliske øyer, så har de egadiske øyene lav befolkning, og derfor mindre overfylt, noe som gjør dem et ekte paradis for strandelskere som ønsker uberørt natur.

Hovedøya, Favignana, ligger i den sørlige delen av gruppen, og er den travleste og største av øyene. Den har også flere fergeforbindelser med fastlandet enn de andre øyene, og er trolig det mest praktiske utgangspunktet for å besøke øygruppen.

Levanzo ligger nordøst for øygruppen, og er mindre med færre fasiliteter, mens Marettimo er mot vest, og derfor øyen som er lengst vekk fra fastlandet. De to små øyene, Formica og Maraone, er klemt mellom Levanzo og Sicilia.

Du kan reise til de egadiske øyene med ferge fra Sicilia og fra fastlandet, Italia.