Pontine Øyer

Slik bookes ferger fra Pontine Øyer til Napolibukten

Det er 2 fergeruter mellom Pontine Øyer og Napolibukten med 10 avganger ukentlig. SNAV leverer 2 ruter, Ponza til Ischia (Casamicciola) seiler 5 avganger ukentlig & Ventotene til Ischia (Casamicciola) omkring 5 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Pontine Øyer til Napolibukten for å sjekke informasjon.

Pontine Øyer Napolibukten kart

Trykk her for kart

Ferger fra Pontine Øyer til Napolibukten

Om Pontine Øyer:

De Pontinske Øyer er en øygruppe bestående af seks øyer i Tyrrenhavet ut for Italias vestkyst, og Ponza er den største øya i gruppen.

Øyene har brede kyster, attraktive landsbyer og deilige små havner, noe som gjør gruppen til den mest ekstraordinære øygruppen i Tyrrenhavet.

Om Napolibukten:

Napoli bukten er et populært reisemål, som er beliggende langs den sørvestlige kysten av Italia. Bukten består av tre øyer, Capri, Ischia og Procida.

Dette er et livlig land med varme og lidenskapelige innbyggere. Capri og Ischia er to av de mest populære øyene i Italia, og tiltrekker turister med sine praktfulle strender, historiske arkitektur, smale gater og kirker, særlig om sommeren.