Ippocampo
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Ippocampo

IPPOCAMPO er et fergeselskap som opererer i Napolibukten og tilbyr regelmessige ferger fra det italienske fastlandet til de omkringliggende øyene Ischia og Procida. Denne transporttjenesten kan bestilles hele året og tilbyr passasjerene en rask og pålitelig måte å utforske Italia på.

IPPOCAMPO-fergene går mellom fire ulike havner i Napolibukten: Porto commerciale di Marina Grande i Procida, Ischia Porto banchina "Scivolo", Porto commerciale di Pozzuoli og Monte di Procida Porto. Bare passasjerer til fots er tillatt om bord, og sykler kan transporteres for € 3 hver vei. Passasjerer er også velkomne til å ta med kjæledyr på denne fergeforbindelsen.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Ippocampo sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Ippocampo sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.