Pozzuoli til Procida Ferge

Pozzuoli Procida fergeruten knytter Italia med Napolibukten og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Medmar seiler opp til 10 ganger Uke, Caremar 3 ganger dag & Caremar servicen er tilgjengelig opp til 7 ganger Uke.

Det er 38 Uke overfarter på Pozzuoli Procida overfarten mellom Italia og Napolibukten og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Pozzuoli - Procida Fergeselskaper

 • Medmar
  • 10 Ukentlige Avganger 40 min
  • Få pris
 • Caremar
  • 3 Daglige Avganger 25 min
  • Få pris
 • Caremar
  • 7 Ukentlige Avganger 20 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Pozzuoli Procida priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pozzuoli Procida ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pozzuoli Guide

Byen Pozzuoli ligger i Napoli provinsen i den italienske regionen Campania. Byens fortid er utstilt overalt og avspeiler betydningen dens i de greske og romerske tidene. Pozzuoli er også kjent for det merkelig fenomen kalt bradyseusm; den vulkanske aktiviteten, drevet av trykket fra underjordiske gasser, som gjør at byen stiger og falder i forhold til havets overflate.

Det er masse ting å se og lage i byen, men den mest populære attraksjonen er nok Mecellum av Pozzuoli, som var et marked bygning av den romerske kolonien av Pozzuoli. Bygningen ble oppdaget under utgravninger i det 18. århundret, da en statue av Serapis ble funnet. Dette første opprinnelig til at bygningen feilaktig ble identifisert som Serapis-tempelet.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Ischia, Casamicciola og Procida.

Procida Guide

Procida er en italiensk øy som ligger i Napoli bukten i den sørlige delen av landet. Øya ligger mellom det italienske fastlandet og den større øya Ischia og har en mer autentisk og sjarmerende følelse, enn de mere populære øyene Capri og Ischia. Øyas hovedby, Procida Porto, ligger på øyas nordøstlige kyst, og er, hvor ferger til øya ankommer. De eldste delene av Procida Porto ble bygget på et høyt nes for å gi en for forsvar. Privat boliger finnes overalt på øya, men de er mer konsentrert i den sørlige delen av Procida Porto.

Ferger til Ischia stopper generelt ved Procida. Det er både vanlige ferger og raskferger. Procida betjenes også av ferger fra en nærliggende by på fastlandet, som kalles Pozzuoli.