Giglio Øy

Slik bookes ferger fra Giglio Øy til Italia

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Giglio Øy og Italia levert av 1 fergeselskap – Toremar. Giglio til Porto Santo Stefano ferge overfarten har daglige avganger med en seiltid fra omkring 1 time.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Giglio Øy Italia overfart mellom Giglio og Porto Santo Stefano.

Giglio Øy Italia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Giglio Øy til Italia

Om Giglio Øy:

Øya Giglio er en italiensk øy i Tyrrenhavet, 15 km fra fastlanet. Øya er primært fjellrik, mens dens lange kyst består av klipper og tilbyr vakre strander.

Denne lille øya sies å være som en perle i en østers med et mildt klima, usport natur, krystallklart vann og sandstrender.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.