Giglio til Porto Santo Stefano Ferge

Giglio Porto Santo Stefano fergeruten knytter Giglio Øy med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Toremar. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time.

Seiltiden og hyppigheten for Giglio Porto Santo Stefano fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Giglio - Porto Santo Stefano Fergeselskaper

  • Toremar
    • 4 Daglige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige Giglio Porto Santo Stefano priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Giglio Porto Santo Stefano ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Porto Santo Stefano Guide

Den italienske byen Porto Santo Stefano er den største byen på Monte Argentario og ligger ved bredden av en vakker bukt, komplett med en travel havn og smart marina, hvor man ofte kan se luksuriøse lystbåter. Byen er kjent for sin fremragende fisk og skalldyr og gastronomi i alminnelighet og tiltrekker mange italienere fra Roma og Nord-Italia. Landskapet som omgir byen er oversådd med festninger og tårn bygget av de spanske for å holde øye med deres mange fjender.

Byen kan føre tilbake historien sin til det 15. århundret, da den ble grunnlagt av liguriske bønder og fiskere. I den siste delen av det 16. århundret vokset byen raskt og ble et av de viktigste senter for den spanske flåten i Italia i begynnelsen av det 17. århundret.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Giglio.