Book en Porto Santo Stefano ferge

Porto Santo Stefano fergehavn i Italia knytter deg med Giglio i Giglio Øy med et valg av opp til 28 avganger ukentlig. Seiltiden for Porto Santo Stefano til Giglio overfarten er fra 1 time, og med Toremar.

Porto Santo Stefano havn kart

Trykk her for kart

Porto Santo Stefano Ferge servicer

 • Toremar
  • 4 Daglige Avganger 1 time
  • Få pris

Porto Santo Stefano Guide

Porto Santo Stefano er en havneby på vestkysten av Italia, og hovedstaden i kommunen Monte Argentario. Dette er en av de to store byene i Argentario, sammen med Porto Ercole.

Porto Santo Stefano er ikke en gammel by. Den begynte å ta form under Republikken Siena i det 15. århundret, men var konstant under beleiring fra pirater inntil Spania befestet byen i det 16. århundret.

Byen ligger på en malearisk bukt med vakre huse langs fjellsiden. Selve byen er en arbeidende havn med vakre båter forankret. Det er en fantastisk tidsfordriv å gå langs havnen og se fiskere bringe ettermiddagen deres fangst.

Slik kommer du til Porto Santo Stefano havn

 • Porto Santo Stefano Havn Adresse

  Piazza Facchinetti 7/8, 58019 Porto Santo Stefano

 • Porto Santo Stefano Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Porto Santo Stefano før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Porto Santo Stefano Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.