Rio Marina til Pianosa Ferge

Rio Marina Pianosa fergeruten knytter Elba med Pianosa Øy. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Toremar. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 50 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Rio Marina Pianosa fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rio Marina - Pianosa Fergeselskaper

  • Toremar
    • 1 Ukentlig Avgang 1 time 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rio Marina Pianosa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Rio Marina Guide

Byen Rio Marina ligger på den italienske øya Elba, i provinsen Livorno i Toscana region. Området var først bebodd i det 15. århunret, selv om byen ikke riktig begynte å vokse inntil det 18. århundret, etter et fall av pirat aktivitet i området. Selve byen ligger på en liten fjord på den østlige side av Elba, og er omgitt av bretter. I dag er byen et populært turist reisemål. Kirken San Rocco er en populær attraksjon i byen, og likeledes er tårnet i havnen, som ble bestilt av Giacomo V Appiano i 1534.

Det er en fergeforbindelse fra havnen til Pianosa og Piombino.

Pianosa Guide

Den italienske øya Pianosa er den femte største øya i det toskanske øyhavet og har en kyststrekning på 18 kilometer. Øya ligger omkring 13 km sørvest for øya Elba, som ble gjort berømt av Napoleon. Øyas navn stammer fra geografien dens, da det henviser til dens flate sletter, som bare er 29 meter over havets overflate på det højeste punktet.

Øya er del av Parco Nazionale dell'Arcipelago Toscana (nasjonalpark i det toskanske øyhavet), og som følge herav, er den beskyttet mot innblanding utenfra. Fordi øyas dyreliv er så viktig, skal man ha spesiel tillatelse for å kunne besøke den, som er utstedt av nasjonalparken.