Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Pianosa havn

  • Pianosa Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Pianosa før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Pianosa Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Pianosa Ferge servicer

Pianosa Guide

Pianosa Guide

Pianosa er en liten øy i det toskanske øyhavet i Italia, og er del av Elba øy kommune. Øyas navn antyder til geografien dens – Pianosa på italiensk betyr alminnelig, og henviser til øyas flate sletter med det høyeste punktet 22 meter over havoverflaten. Pianosa er del av nasjonal parken i det toskanske øyhavet, og er ikke bare en vakker øy, men også en unik en. I motsetning til de fleste øyene i området, har Pianosa ingen butikker eller vanlige turistattraksjoner. Det er et fredelig sted, hvor man kan utforske natur, noe som er grunne til at folk kommer igjen og igjen. Det er to ferger til Pianosa, en fra Piombino og en fra Elba. Max. 400 besøkende er tillatt på øya hver dag.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.