Pozzuoli til Ischia Ferge

Pozzuoli Ischia fergeruten knytter Italia med Napolibukten og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Medmar seiler opp til 21 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time mens Caremar servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 10 min.

Det er 28 Uke overfarter på Pozzuoli Ischia ruten mellom Italia og Napolibukten. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Pozzuoli - Ischia Fergeselskaper

  • Medmar
    • 21 Ukentlige Avganger 1 time
    • Få pris
  • Caremar
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pozzuoli Ischia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pozzuoli Ischia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pozzuoli Guide

Byen Pozzuoli ligger i Napoli provinsen i den italienske regionen Campania. Byens fortid er utstilt overalt og avspeiler betydningen dens i de greske og romerske tidene. Pozzuoli er også kjent for det merkelig fenomen kalt bradyseusm; den vulkanske aktiviteten, drevet av trykket fra underjordiske gasser, som gjør at byen stiger og falder i forhold til havets overflate.

Det er masse ting å se og lage i byen, men den mest populære attraksjonen er nok Mecellum av Pozzuoli, som var et marked bygning av den romerske kolonien av Pozzuoli. Bygningen ble oppdaget under utgravninger i det 18. århundret, da en statue av Serapis ble funnet. Dette første opprinnelig til at bygningen feilaktig ble identifisert som Serapis-tempelet.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Ischia, Casamicciola og Procida.