Pozzuoli til Ischia Ferge

Pozzuoli Ischia fergeruten knytter Italia med Napolibukten. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Medmar. Det er opp til 42 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time.

Seiltiden og hyppigheten for Pozzuoli Ischia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Pozzuoli - Ischia Fergeselskaper

  • Medmar
    • 6 Daglige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pozzuoli Ischia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pozzuoli Ischia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pozzuoli Guide

Byen Pozzuoli ligger i Napoli provinsen i den italienske regionen Campania. Byens fortid er utstilt overalt og avspeiler betydningen dens i de greske og romerske tidene. Pozzuoli er også kjent for det merkelig fenomen kalt bradyseusm; den vulkanske aktiviteten, drevet av trykket fra underjordiske gasser, som gjør at byen stiger og falder i forhold til havets overflate.

Det er masse ting å se og lage i byen, men den mest populære attraksjonen er nok Mecellum av Pozzuoli, som var et marked bygning av den romerske kolonien av Pozzuoli. Bygningen ble oppdaget under utgravninger i det 18. århundret, da en statue av Serapis ble funnet. Dette første opprinnelig til at bygningen feilaktig ble identifisert som Serapis-tempelet.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Ischia, Casamicciola og Procida.

Ischia Guide

Ischia er en øy av vulkansk opprinnelse, beliggende i Tyrrenhavet, ca. 35 km vest for Napoli og 30 km nordvest for Capri. Den lille øya har en 40 km kystlinje, så her er det masse av muligheter for å slappe av på en solrik strand. Saint Angelo har et trafikk fritt bymiljø, og besøkender vil finne en elegant by fylt med butikker som selger lokal keramikk og andre lokale produkter.

Det er fergeforbindelser fra Ischia til Napoil, Pozzuoli og Procida.