Ponza til Napoli Ferge

Ponza Napoli fergeruten knytter Pontine Øyer med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, SNAV. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 50 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ponza Napoli fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ponza - Napoli Fergeselskaper

  • SNAV
    • 5 Ukentlige Avganger 2 t 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ponza Napoli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Ponza Guide

Den italienske øya Ponza ligger omkring 35 km sør for Cape Circeo i Tyrrenhavet, og er den største i Pontine øyhav. Øya betraktes ofte av besøkende som et billigere og roligere reisemål enn øya Capri, og er ofte besøkt av de rike og kjente som kan holde en lavere profil her. Ponza Porto er øyas største by.

Øyas krystallklare vann gjør den til et paradis for besøkende som ønsker å slappe av på strendene og svømme i havet. Det er en rekke gode restauranter, samt flere nattklubber og bar. Øyas hovedattraksjon er naturen og den deilige atmosfæren, siden det ikke er mange turistattraksjoner eller monumenter på øya.

Det er fergeservicer fra Ponza til Napoli, Terracina, Formia og Anzio. Det er også raskferger til Anzio og Formia.