Napoli til Procida Ferge

Napoli Procida fergeruten knytter Italia med Napolibukten. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, SNAV Aliscafi. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 40 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Napoli Procida fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Napoli - Procida Fergeselskaper

  • SNAV Aliscafi
    • 4 Daglige Avganger 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Napoli Procida priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Napoli Procida ruten er for en bil og 1 passasjer.

Procida Guide

Procida er en italiensk øy som ligger i Napoli bukten i den sørlige delen av landet. Øya ligger mellom det italienske fastlandet og den større øya Ischia og har en mer autentisk og sjarmerende følelse, enn de mere populære øyene Capri og Ischia. Øyas hovedby, Procida Porto, ligger på øyas nordøstlige kyst, og er, hvor ferger til øya ankommer. De eldste delene av Procida Porto ble bygget på et høyt nes for å gi en for forsvar. Privat boliger finnes overalt på øya, men de er mer konsentrert i den sørlige delen av Procida Porto.

Ferger til Ischia stopper generelt ved Procida. Det er både vanlige ferger og raskferger. Procida betjenes også av ferger fra en nærliggende by på fastlandet, som kalles Pozzuoli.