Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3604 ruter og 720 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Capraia Øy

Capraia er den nordvestligste av de syv øyene i det toskanske øyhavet, den tredje største etter Elba og Giglio, med en befolkning på omkring 400 mennesker.

Capraia er omkring 60 km fra byen Livorno ved havet og kan nås med ferge daglig. Det er ferger til Porto di Capraia, øyas eneste havn, som er forbundet til landsbyen via øyas eneste asfaltert vei.

Resten av øya er forbundet via små veier og taxi både. Man kan også melde seg til en turgruppe, som er for 6-12 personer. Dette er en fantastisk måte å se øyas naturskjønne kyst og skjulte strender på. Disse turene starter om morgenen, ved lunsjtid, om ettermiddagen og i enden av dagen og varer normalt fra to til fire timer.

Utover å være kjent for sine viner, ansjoser og naturlige skjønnhet, har Capraia også ne hel del andre attraksjoner, som er vær å se på, mens man er det. En av øyas mest populære turer tar en gjennom de ødelagte bygningerne og landbruk kompleks, som var en del af Capraias straffekoloni i svundne tider. Andre turer tar forbi den gamle ødelagte kirken, Santo Stefano, ikke lange fra La Piana vinmarker.

Capraia øys landsby er overvåket av fortet St. George, som er under privat eierskap og ikke åpen for turister.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Toremar
    • Få pris

Ruter og havner i Capraia Øy