Italia

Slik bookes ferger fra Italia til Capraia Øy

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Italia og Capraia Øy levert av 1 fergeselskap – Toremar. Livorno til Capraia ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 2 timer 42 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Italia Capraia Øy overfart mellom Livorno og Capraia.

Italia Capraia Øy kart

Trykk her for kart

Ferger fra Italia til Capraia Øy

Om Italia:

Italia har flest Unesco verdensarvsområder i verden. Landet er kjent som fødestedet for den vestlige kulturen sammen med Hellas.

Italia er full av kunst og momumenter, og nesten hver eneste by byr på et par interessante steder. Fra de romerske ruinene, bysantinske byer og renessanse mesterverk til brosteinsbelagte gater, vakre kirker og fantastiske strender – Italia gir sjeldne opplevelser som ikke kan overvurderes.

Om Capraia Øy:

Capraia er en italiensk øy i det toskanske havet. Capraia er den tredje største øy i det toskanske havet etter Elba og Giglo.

Øya utforskes best på fots eller båt. En got måte å bli introdusert til Capraia på, er ved å vandre gjennom gatene i landsbyen til slottets murer. En snodd sti langs klinten fører til et dramatisk synspunkt, som tilbyr en panoramisk utsikt over havet.