Livorno til Capraia Ferge

Livorno Capraia fergeruten knytter Italia med Capraia Øy. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Toremar. Det er opp til 9 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 42 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Livorno Capraia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Livorno - Capraia Fergeselskaper

  • Toremar
    • 9 Ukentlige Avganger 2 t 42 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Livorno Capraia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Livorno Capraia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Livorno Guide

Den italienske byen og havn Livorno ligger på den vestlige kysten av Toscana. Mye av det opprinnelige gaten layout og arkitektur er blitt bevart i det Nye Venezia område av byen. I dette området kan besøkende se gamle broer, smale gater, adelsmenns hus og et nettverk av kanaler som ble brukt til å knytte byens havn til varehuset dens. Andre ting av interesse inkluderer de mange fine eksempler på neo-klassiske bygninger, museer, offentlige parker og kulturinstitusjoner.

Byens havn er den tredje største på Italias vestkyst, og leverer mange tjenester og fasiliteter, inkludert godshåndtering og passasjer service. Havnens fasiliteter inkluderer rullesstolramper, toaletter og badefasiliteter. Det er også bar, restauranter, et konferansesenter, banker og mer. Fra havnen er det fergeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunisia.

Capraia Guide

Den lille italienske øya Capraia (Isola di Capraia) ligger ut for Toscana og har en status som beskyttet nasjonalpark, siden den er rik på dyreliv og her et uspolert landskap. Capraia ligger omkring 55 km fra Italias vestkyst og er 8 km lang og 2,5 km på sitt bredeste punkt. Øya er populær blant vandrere og naturelskere, som bruker øyas gangstier, for å se den deilige naturen. Øyas kyst er oversådd med klippefylte bukter som er populær blant turister. En annen måte å utforske øyas kyst på er ved å ta en organisert seiltur. Øyas vestkyst er bratt og steinete og østkysten er preget av bretter og daler og er, hvor øyas havn ligger. Øyas to byer er Porto, hvor havnen er , og den historiske landsbyen Capraia Isloa, som lokalt kalles Paese, som er beliggende på et nes i bunnen av festningen Forte di San Giogio. Festningen ble bygget for å beskytte mot piratangrep.

Capraia er forbundet til Livorno med daglige fergeforbindelser.