Ischia til Procida Ferge

Ischia Procida fergeruten knytter Napolibukten med Napolibukten og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Medmar seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 15 minutter mens Alilauro servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 20 min.

Det er 24 Uke overfarter på Ischia Procida ruten mellom Napolibukten og Napolibukten. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Ischia - Procida Fergeselskaper

  • Medmar
    • 3 Daglige Avganger 15 min
    • Få pris
  • Alilauro
    • 3 Ukentlige Avganger 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ischia Procida priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ischia Procida ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ischia Guide

Den italienske øya Ischia ligger i Tyrrenhavet i den nordlige enden av Napolibukten, omkring 30 km vekk. Ischia er den største av Phlegrean øyer, og terrenget dens er preget av fjell, som nesten dekker hele øya, med det høyeste punktet 788 m.

Øyas termiske kurbad er en stor attraksjon, og tiltrekker mange besøkende fra både Europa og Asia. De varme kildene og det vulkanske mudderet skyldes vulkansk aktivitet på øya. Men det er mer til Ischia enn de termiske kurbadene. Castello Aragonese er nok en av de mest populære attraksjonene på øya,

Det er fergeforbindelser mellom Ischia og Napoli, Pozzuoli og Procida.

Procida Guide

Procida er en italiensk øy som ligger i Napoli bukten i den sørlige delen av landet. Øya ligger mellom det italienske fastlandet og den større øya Ischia og har en mer autentisk og sjarmerende følelse, enn de mere populære øyene Capri og Ischia. Øyas hovedby, Procida Porto, ligger på øyas nordøstlige kyst, og er, hvor ferger til øya ankommer. De eldste delene av Procida Porto ble bygget på et høyt nes for å gi en for forsvar. Privat boliger finnes overalt på øya, men de er mer konsentrert i den sørlige delen av Procida Porto.

Ferger til Ischia stopper generelt ved Procida. Det er både vanlige ferger og raskferger. Procida betjenes også av ferger fra en nærliggende by på fastlandet, som kalles Pozzuoli.