Kroatia

Slik bookes ferger fra Kroatia til Italia

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Kroatia til Italia. Det er 6 fergeselskaper med samlet 14 fergeruter som knytter Pula til Venezia , Porec til Venezia & Trieste, Rovinj til Venezia , Trieste & Cesenatico, Split til Ancona & Bari, Zadar til Ancona , Dubrovnik til Bari , Split til Ancona & Bari, Rovinj til Venezia , Trieste & Cesenatico, Porec til Venezia & Trieste, Mali Losinj til Trieste , Cesenatico & Pesaro & Pula til Venezia .

Den raskeste ruten mellom Kroatia og Italia er Porec til Trieste med en seiltid på ca. 1 time 10 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Kroatia Italia kart

Trykk her for kart

Om Kroatia:

Kroatia ligger i det sørøstlige Europa, omgitt av Slovenia mot nord, Ungarn mot nordøst, Serbia mot øst, Bosnia-Hercegovina mot sørøst, Montenegro mot sør og Adriaterhavet mot vest.

Kroatia er full av vakre strender og naturlige reserver, og turismen gjør opp 20% av landets økonomi, med over 10 millioner turister i året.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.