Kroatia

Slik bookes ferger fra Kroatia til Italia

Det er flere fergeoverfarter fra Kroatia til Italia. Ferger knytter pt. 7 havner i Kroatia med 4 havner i Italia.

Det er 24 avganger ukentlig på 7 fergeruter som leveres av 4 fergeselskaper, inkludert SNAV, Jadrolinija, Kompas & Gomo Viaggi. Den kortest overfart tar omkring 2 timer 45 minutter (Rovinj til Venezia ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Kroatia og Italia. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Kroatia Italia kart

Trykk her for kart

Om Kroatia:

Kroatia ligger i det sørøstlige Europa, omgitt av Slovenia mot nord, Ungarn mot nordøst, Serbia mot øst, Bosnia-Hercegovina mot sørøst, Montenegro mot sør og Adriaterhavet mot vest.

Kroatia er full av vakre strender og naturlige reserver, og turismen gjør opp 20% av landets økonomi, med over 10 millioner turister i året.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.