Kroatia

Slik bookes ferger fra Kroatia til Italia

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Kroatia til Italia. Det er 4 fergeselskaper med samlet 11 fergeruter som knytter Split til Ancona , Zadar til Ancona , Dubrovnik til Bari , Pula til Venezia , Porec til Venezia , Rovinj til Venezia & Cesenatico, Mali Losinj til Cesenatico & Pesaro & Novalja til Pesaro & Cesenatico.

Den raskeste ruten mellom Kroatia og Italia er Rovinj til Venezia med en seiltid på ca. 2 timer 45 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Kroatia Italia kart

Trykk her for kart

Om Kroatia:

Kroatia ligger i det sørøstlige Europa, omgitt av Slovenia mot nord, Ungarn mot nordøst, Serbia mot øst, Bosnia-Hercegovina mot sørøst, Montenegro mot sør og Adriaterhavet mot vest.

Kroatia er full av vakre strender og naturlige reserver, og turismen gjør opp 20% av landets økonomi, med over 10 millioner turister i året.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.