Napolibukten

Slik bookes ferger fra Napolibukten til Italia

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Napolibukten til Italia. Det er 8 fergeselskaper med samlet 22 fergeruter som knytter Ischia til Napoli , Casamicciola til Pozzuoli , Ponza, Ventotene, Napoli & Procida, Ischia til Napoli , Pozzuoli, Procida, Capri, Positano & Amalfi, Procida til Pozzuoli , Napoli, Casamicciola & Ischia, Casamicciola til Pozzuoli , Ponza, Ventotene, Napoli & Procida, Capri til Napoli , Sorrento, Castellammare di Stabia, Amalfi, Salerno, Positano & Ischia, Casamicciola til Pozzuoli , Ponza, Ventotene, Napoli & Procida, Procida til Pozzuoli , Napoli, Casamicciola & Ischia, Casamicciola til Pozzuoli , Ponza, Ventotene, Napoli & Procida, Capri til Napoli , Sorrento, Castellammare di Stabia, Amalfi, Salerno, Positano & Ischia & Ischia til Napoli , Pozzuoli, Procida, Capri, Positano & Amalfi.

Den raskeste ruten mellom Napolibukten og Italia er Procida til Casamicciola med en seiltid på ca. 10 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Napolibukten Italia kart

Trykk her for kart

Om Napolibukten:

Napolibukten er en bukt, beliggende i sørvestlige Italia, omgitt av Napoli mot nord og Middelhavet mot vest.

Napolibukten er hjemsted for gamle tradisjoner og noen av verdens mest fortryllende øyer, Capri, Ischia og Procida.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.