Capri til Salerno Ferge

Capri Salerno fergeruten knytter Napolibukten med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. NLG seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 30 minutter mens Alicost servicen seiler pop til 8 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 45 min.

Det er 15 Uke overfarter på Capri Salerno ruten mellom Napolibukten og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Capri - Salerno Fergeselskaper

  • NLG
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris
  • Alicost
    • 8 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Capri Salerno priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Capri Guide

Den italienske øya Capri ligger i det Tyrrhenske Hav ut for Sorrento halvøy og er svært populær blant turister. Man kan besøke Villa San Michelle, som ligger på toppen av Phoenician Steps, 327 meter over havet. Når man er det, kan man nyte en spektakulær utsikt over byen Capri og havnen, Sorrento halvøy og Vesuv.

Marina Piccola og Marina Grande er øyas to havner som er tilgjengelig med båt fra Napoli, Sorrento, Positano og Amalfi. Det er fergeforbindelser fra Capraia til Livorno.

Salerno Guide

Den italienske byen Salerno ligger på Salernobukten i Italia. Byen ligger på bredden av Tyrrenhavet, tett på Amalfikysten, og er nok best kjent for å være hjemstedet for verdens første medisinske skole, Schola Media Salernitana. Salerno er det kulturelle knutepunktet i regionen, og det er mange ting å se og lage der. Byen har deilige gågater og store torg, og for dem som har en bil, kan de lett kjøre rundt i byen siden trafikk ikke er et problem, og det er parkering i de fleste områdene.