Ischia til Sorrento Ferge

Ischia Sorrento fergeruten knytter Napolibukten med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Alilauro Gruson. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ischia Sorrento fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ischia - Sorrento Fergeselskaper

  • Alilauro Gruson
    • 4 Daglige Avganger 1 time 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ischia Sorrento priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Ischia Guide

Den italienske øya Ischia ligger i Tyrrenhavet i den nordlige enden av Napolibukten, omkring 30 km vekk. Ischia er den største av Phlegrean øyer, og terrenget dens er preget av fjell, som nesten dekker hele øya, med det høyeste punktet 788 m.

Øyas termiske kurbad er en stor attraksjon, og tiltrekker mange besøkende fra både Europa og Asia. De varme kildene og det vulkanske mudderet skyldes vulkansk aktivitet på øya. Men det er mer til Ischia enn de termiske kurbadene. Castello Aragonese er nok en av de mest populære attraksjonene på øya,

Det er fergeforbindelser mellom Ischia og Napoli, Pozzuoli og Procida.

Sorrento Guide

Den italienske byen Sorrento er en svært populær ferieby og har en perfekt kystnær beliggenhet. Det er en sofistikert by, noe som er avspeilt i det mest av, hva byen har å tilby. En populær attraksjon i byen er katedralen, som har en fremtredende posisjon i byens skyline og ligger langs Corsa Italia. Andre populære attraksjoner inkluderer Sedil Dominova fra det 15. århundret, Villa Comunale's Chiesa de San Francesco, med flott søyleganger fra det 14. århundret, og Basilica de San Antonino, som ligger på Piazza San Antonio.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Capri, Napoli og Castellammare di Stabia.