Korsika

Slik bookes ferger fra Korsika til Italia

Det er flere fergeoverfarter fra Korsika til Italia. Ferger knytter pt. 3 havner på Korsika med 4 havner i Italia.

Det er 48 avganger ukentlig på 7 fergeruter som leveres av 2 fergeselskaper, inkludert Corsica Ferries & Moby Lines. Den kortest overfart tar omkring 2 timer 45 minutter (Bastia til Piombino ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Korsika og Italia. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Korsika Italia kart

Trykk her for kart

Om Korsika:

Den vakre øy, Korsika ligger vest for Italia, sør-øst for for Frankrike og nord for Sardinia.

Fra fjellene ved Corte til de fine strendene i Ajaccio eller Propriano, er øya fyll av vakre landskap.

Korsika er en ferie destinasjon, som byr på noe for enhver smak. Man kan slappe av på de hvite sandstrendene eller nyte vannsport eller vandreturer.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.