Castellammare di Stabia til Capri Ferge

Castellammare di Stabia Capri fergeruten knytter Italia med Napolibukten og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. SNAV seiler opp til 7 ganger Uke, NLG 14 ganger Uke & Alilauro Gruson servicen er tilgjengelig opp til 7 ganger Uke.

Det er 28 Uke overfarter på Castellammare di Stabia Capri overfarten mellom Italia og Napolibukten og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Castellammare di Stabia - Capri Fergeselskaper

 • SNAV
  • 7 Ukentlige Avganger 1 time
  • Få pris
 • NLG
  • 14 Ukentlige Avganger 1 time
  • Få pris
 • Alilauro Gruson
  • 7 Ukentlige Avganger 40 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Castellammare di Stabia Capri priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Castellammare di Stabia Guide

Stabia ligger i Napolibukten i provinsen Napoli i Campania region i det sørlige Italia. Byen ligger omkring 30 km mot sørøst for Napoli ved siden av den antikke romerske byen Stabiae, ødelagt av Vesuvio vulkanutbrudd i år 79. En arkeologisk utgraving av de romerske villaene, som ble bevart av vulkanutbrudd, finner for øyeblikket sted. Det er mange ting å se og lage i regionen, inkludert å se den vidunderlige arkitekturen, de mange kirkene og de vidunderlige kunstverkene av det gamle bysenteret. Alt dette, og de gamle arkeologiske funnene av Stabia, gjør dette til det perfekte sted for en avslappende ferie, særlig for reisende som ønsker en behagelig blanding av kultur og fantastiske strender.

Havnen brukes til handel, turisme og fiskerskip. Det er også skipsverft, og det er den tredje største havnen i Campania etter Napoli og Salerno. Herfra er det fergeforbindelser til Capri og Sorrento.

Capri Guide

Den italienske øya Capri ligger i Napolibukten, sør for byen Napoli og tett på spissen av Amalfi halvøy, i Campania region i det sørlige Italia. Øya er et populært reisemål i sin egen rett, men er også populær for korte opphold for dem som besøker Napoli eller Amalfikysten. Øya, som er dannet av kalkstein, er malerisk og har lenge vært en favoritt med romerske keisere, kunstnere, forfattere og de rike og berømte. I dag er Capri et av de mest populære reisemålene i Middelhavet. Populære attraksjoner på øya inkluderer Marina Piccola, Belvedere of Tragara, kalkstein klippene kalt hav stabler, byen Anacapri i den blå grotten og ruinene av keiserlige romerske villaer.

Det er regelmessige fergeforbindelser fra øya til byen Napoli og til Sorrento på Amalfikysten. Det er også mindre regelmessige fergeforbindelser til Positano på Amalfikysten og øya Ischia.