Rodi Garganico til San Nicola Ferge

Rodi Garganico San Nicola fergeruten knytter Italia med Tremiti Islands. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Gruppo Armatori Garganici. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Rodi Garganico San Nicola fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rodi Garganico - San Nicola Fergeselskaper

  • Gruppo Armatori Garganici
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rodi Garganico San Nicola priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Rodi Garganico Guide

Rodi Garganico er en by i Foggia provinsen i det sørøstlige Italia. Den ligger i Garfano National Park og er kjent som feriesenteret i Garganico.

Byen har en lang historie og har vært bebodd siden forhistorisk tid. Men det er blandende holdninger om opprinnelsen av Rodi. Ifølge historiker Michelangelo Manicone fra det 19. århundret, er Rodi opprinnelse forbundet med Dauni mennesker, mens andre foreslår at det var de greske kolonister fra Rhodos som grunnla byen.

Med et mildt klima, maleriske landsbyer og klart hav, er Rodi Garganico nå et populært badested som tilbyr lange sandstrender på både nord og sør siden av byen, som er egnet for både voksne og barn.

San Nicola Guide

Den italienske øya San Domino ligger i Isole Tremiti øygruppe i Adriaterhavet. Det er fem øyer i øygruppen, og de er San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia og Pianosa og kolletivt danner øyene en kommune i den italienske provinsen Foggia.

Øyene er et viktig reisemål på grunn av deres krystallklare varme vann. San Domino er det mest utviklede øy for turisme og har den eneste sandstranden i øygruppen.