Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til San Nicola havn

  • San Nicola Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av San Nicola før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår San Nicola Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

San Nicola Ferge servicer

San Nicola Guide

San Nicola Guide

San Nicola er en liten øy i Tremiti øygruppen i Adriaterhavet, nord for Gargano halvøya. Øya er den nest største av de tre øyene i Tremiti og det tradisjonelle administrative sentret. San Nicola er en rå og steinete øy med sjarmen av en riktig øy. Som det administrative sentret i Tremiti gruppen, er San Nicola den eneste av de tre øyene med en landsby, som er bebodd hele året rundt. Øya har også et rådhus, et postkontor og en førstehjelp stasjon. San Nicola har en rik historie og ble først bebodd i det annet årtusenet f. kr. Fortiden kan ses i restene av slottet, klosteret og festningsbyen.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.