Capraia til Livorno Ferge

Capraia Livorno fergeruten knytter Capraia Øy med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Toremar. Det er opp til 9 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Capraia Livorno fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Capraia - Livorno Fergeselskaper

  • Toremar
    • 9 Ukentlige Avganger 2 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Capraia Livorno priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Capraia Livorno ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Capraia Guide

Det toskanske øyhavet består av syv øyer og en av dem er Capraia, som er den mest nordvestlige av øyene. Det er en tredje største øya etter Elba og Giglio, og ligger omkring 60 km fra byen Livorno, 32 km nordvest av øya Elba og 30 km fra Korsika. Øya er av vulkansk opprinnelse og har et areal på omkring 19 km2 og er 466 meter over havets overflate. Porto di Capraia er øyas lille havn og er knyttet til landsbyen av øyas eneste asvaltert vei. Man kan nyte Fortress of St George, som dominere landsbyen, og kirken i Asunta, kirken St. Nicola og Church of St. Stefano alla Piana. Øya er også kjent for for vinproduksjonen sin.

Det er fergeforbindelser fra Capraia til Livorno.

Livorno Guide

Livorno er en italiensk by som ligger på landets vestkyst og ofte besøkes av cruiseskip, siden det er en viktig inngang til den berømte og maleriske Toscana region. Mange besøkender drar til byen på deres vei til andre destinasjoner i regionen, inkludert Firenze, Pisa, Lucca og Siena. Byen ble designet under den italienske renessanse, da den ble regjert av storhertugen av Medici familie, men tilføyelser ble foretatt i slutten av det 16. århundret av Bernado Buontalenti.
Liverno havn har gode passasjerfasiliteter, som inkluderer bar, restaurant og banker. Det er fergeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunisia.