Marokko

Slik bookes ferger fra Marokko til Italia

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Marokko og Italia levert av 1 fergeselskap – Grandi Navi Veloci. Tangier Med til Genoa ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 51 Timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Marokko Italia overfart mellom Tangier Med og Genoa.

Marokko Italia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Marokko til Italia

Om Marokko:

Marokko er et land i Nord-Afrika med en kystlinje ved Nord-Atlanterhavet og Middelhavet, omkranset av Vest-Sahara, Algerie, Ceuta og Melilla.

Selv om Marokko er bare få timer med ferge fra Spania, er dets islamske og tradisjonelle kultur så uvant for de fleste av oss, på tross av mange års fransk og spansk kolonistyre. Blandingen av det eksotiske og velkjente gir en unik opplevelse.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.