Piombino til Pianosa Ferge

Piombino Pianosa fergeruten knytter Italia med Pianosa Øy. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Toremar. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 50 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Piombino Pianosa fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Piombino - Pianosa Fergeselskaper

  • Toremar
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Piombino Pianosa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Piombino Guide

Den italienske byen Piombino ligger i Liverno provins i Toscana. Byen ligger på grensen mellom Tyrrenhavet og det Liguriske Hav, foran øya Elba. Byens opprinnelse kan spores tilbake til da det var en etrusisk port, men deretter ble en viktig havn i middelalderen i Republikken Pisa. August er et godt tidspunkt å besøke byen, hvor ”Agosto con Gusto” er i full gang. Dette er en vin festival, det feire gastronomi og kulinariske tradisjoner i Piombino. Andre attraksjoner i byen inkluderer Museum og tecitadell og byen, hvor dens forhistoriske, etruskiske og romerske fortid kan undersøkes nærmere. For de mer energiske besøkende, er det en rekke gå- og sykkelstier langs kysten.

Det er direkte fergeforbindelser fra Piombinos havn til øyene i det toskanske øyhavet (Elba øy ligger bare 10 km fra kysten), samt til Sardinia og Korsika.

Pianosa Guide

Den italienske øya Pianosa er den femte største øya i det toskanske øyhavet og har en kyststrekning på 18 kilometer. Øya ligger omkring 13 km sørvest for øya Elba, som ble gjort berømt av Napoleon. Øyas navn stammer fra geografien dens, da det henviser til dens flate sletter, som bare er 29 meter over havets overflate på det højeste punktet.

Øya er del av Parco Nazionale dell'Arcipelago Toscana (nasjonalpark i det toskanske øyhavet), og som følge herav, er den beskyttet mot innblanding utenfra. Fordi øyas dyreliv er så viktig, skal man ha spesiel tillatelse for å kunne besøke den, som er utstedt av nasjonalparken.