Pianosa til Piombino Ferge

Pianosa Piombino fergeruten knytter Pianosa Øy med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Toremar. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Pianosa Piombino fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Pianosa - Piombino Fergeselskaper

  • Toremar
    • 1 Ukentlig Avgang 3 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pianosa Piombino priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Pianosa Guide

Pianosa er en liten øy, som er del av Italias toskanske øyhav og ligger 13 km sørvest for Elba. Øya har en landmasse på omkring 10 km2, og på sitt høyeste punkt er øya bare 22 m over havets overflate. Pianosa er del av Toscano National Park som er er beskyttet havområde som forbyr alle former for fiskeri, dykking eller forankring av båt uten sær tillatelse. I motsetning til andre øyer i området, har Pianosa ikke mange butikker eller mange turistattraksjoner. Men besøkende vil finne en vakker og fredelig øy, som er full av sjarme.

Den eneste måten å besøke øya på, er ved å kontakte en særlig omvisning operatør, og det maksimale antallet besøkende tillatt per dag er 400. Det er ikke mulig å besøke øya på egen hånd, siden særlige tillatelser er nødvendige. Det er to båter som tar turister til øya; en fra Piombino og en fra Elba.

Piombino Guide

Den italienske byen Piombino var engang den gamle havnen i Felesia, og tilbyr i dag besøkender to utsynspunkter, hvor man fullt ut kan verdsette byens fantatiske kystlinje. Den naturlige terrasse Piazza Bovio gir en fantastisk utsikt over havet og i den gamle havnen, vil besøkender finne det perfekte stedet å sitte og se på aktiviteten i fiskehavnen, samt den daglige auksjonen. Byen kan kjennes ved sine brolagte gater som har restauranter og vinbar, og her kan man nyte lekker lokal mat og vin. Piombinos ”liten Paris” distrikt har en rekke historiske bygninger som minner om byens betydning i Middelalderen. Disse inkluderer Rivellino, Palazzo Nuovo og byens slott fra det 16. århundret.

Det er fergeforbindelser fra Piombino til øyene i det toskanske havet (Elba ligger bare 10 km fra kysten), samt til Sardinia og Korsika.