Slovenia

Slik bookes ferger fra Slovenia til Italia

Det er 2 fergeruter mellom Slovenia og Italia med 7 avganger ukentlig. Venezia Lines leverer 1 rute, Piran til Venezia som seiler 1 gang ukenlig. Liberty Lines Fast Ferries leverer 1 rute, Piran til Trieste som seiler 6 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Slovenia til Italia for å sjekke informasjon.

Slovenia Italia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Slovenia til Italia

Om Slovenia:

Slovenia er et land i Sentral-Europa, som avgrenser mot Italia i vest, Østerrike i nord, Kroatia i sør og sørøst og Ungarn i nordøst.

Slovenia har et usedvanlig carierende landskap som konstant overrasker. Her er man garantert en annerledes opplevelse, avhengig av hvilken del av landet man besøker.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.