Hellas

Slik bookes ferger fra Hellas til Italia

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Hellas til Italia. Det er 4 fergeselskaper med samlet 13 fergeruter som knytter Korfu til Brindisi , Patras til Brindisi , Ancona, Bari & Venezia, Igoumenitsa til Brindisi , Ancona, Bari & Venezia, Patras til Brindisi , Ancona, Bari & Venezia, Igoumenitsa til Brindisi , Ancona, Bari & Venezia, Korfu til Brindisi , Ancona, Bari & Venezia, Igoumenitsa til Brindisi , Ancona, Bari & Venezia, Korfu til Brindisi , Ancona, Bari & Venezia, Sami til Bari , Patras til Brindisi , Ancona, Bari & Venezia & Igoumenitsa til Brindisi , Ancona, Bari & Venezia.

Den raskeste ruten mellom Hellas og Italia er Korfu til Brindisi med en seiltid på ca. 7 timer 30 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Hellas Italia kart

Trykk her for kart

Om Hellas:

Hellas er et land i Sør-Europa og har den 11. lengste kystlinjen i verden. Landet deler grenser med Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, og har øyer i Egeerhavet, Det Joniske Hav og Middelhavet.

Fantastiske strender, hvitkalkede hus, historiske steder og solskinn gjør Hellas til ett av verdens mest populære turistmål.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.