Salerno til Capri Ferge

Salerno Capri fergeruten knytter Italia med Napolibukten og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. NLG seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 35 minutter mens Alicost servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 45 min.

Det er 21 Uke overfarter på Salerno Capri ruten mellom Italia og Napolibukten. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Salerno - Capri Fergeselskaper

  • NLG
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 35 min
    • Få pris
  • Alicost
    • 14 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Salerno Capri priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Salerno Guide

Den italienske byen Salerno ligger på Salerno-bukten i Tyrrenhavet, og er hovedstaden i Salerno regionen, tett på Amalfikysten. Byen er kjent som hjemstedet for den første medisinske skolen i verden; Schola Medica Salernitana. Byen, som er det kulturelle senret i regionen, er populær blant besøkende som nyter å slentre rundt i byen blant de vidunderlige severdighetene, hvorav mange er plassert tett på bymidten. Byen er preget av en vakker gågate, store torge og deilige butikker.

Capri Guide

Den italienske øya Capri ligger i Napolibukten, sør for byen Napoli og tett på spissen av Amalfi halvøy, i Campania region i det sørlige Italia. Øya er et populært reisemål i sin egen rett, men er også populær for korte opphold for dem som besøker Napoli eller Amalfikysten. Øya, som er dannet av kalkstein, er malerisk og har lenge vært en favoritt med romerske keisere, kunstnere, forfattere og de rike og berømte. I dag er Capri et av de mest populære reisemålene i Middelhavet. Populære attraksjoner på øya inkluderer Marina Piccola, Belvedere of Tragara, kalkstein klippene kalt hav stabler, byen Anacapri i den blå grotten og ruinene av keiserlige romerske villaer.

Det er regelmessige fergeforbindelser fra øya til byen Napoli og til Sorrento på Amalfikysten. Det er også mindre regelmessige fergeforbindelser til Positano på Amalfikysten og øya Ischia.