Albania

Slik bookes ferger fra Albania til Italia

Det er 3 fergeruter mellom Albania og Italia med 56 avganger ukentlig. Grandi Navi Veloci leverer 1 rute, Durres til Bari som seiler 12 ganger ukentlig. Adria Ferries leverer 2 ruter, Durres til Bari seiler 12 avganger ukentlig & Durres til Ancona omkring 6 ganger ukentlig. Ventouris Ferries leverer 1 rute, Durres til Bari som seiler 12 ganger ukentlig. European Ferries leverer 1 rute, Vlora til Brindisi som seiler 7 ganger ukentlig. A-Ships Management S.A leverer 1 rute, Vlora til Brindisi som seiler 7 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Albania til Italia for å sjekke informasjon.

Albania Italia kart

Trykk her for kart

Om Albania:

Albania er et sydøsteuropeisk land, som er omkranset av Montenegro i nordvest, Makedonia i øst, Hellas i sørøst, Adriaterhavet i vest og det ioniske hav i sørvest.

Adriaterhavet og det joniske hav tiltrekker mange turister, og Albania anses som å være ett av de beste reisemålene i hele verden.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.