Albania

Slik bookes ferger fra Albania til Italia

Det er flere fergeoverfarter fra Albania til Italia. Ferger knytter pt. 3 havner i Albania med 3 havner i Italia.

Det er 63 avganger ukentlig på 5 fergeruter som leveres av 6 fergeselskaper, inkludert Grandi Navi Veloci, Adria Ferries, European Seaways, Ventouris Ferries, Red Star Ferries & European Ferries. Den kortest overfart tar omkring 4 timer 30 minutter (Vlora til Brindisi ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Albania og Italia. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Albania Italia kart

Trykk her for kart

Om Albania:

Albania er et sydøsteuropeisk land, som er omkranset av Montenegro i nordvest, Makedonia i øst, Hellas i sørøst, Adriaterhavet i vest og det ioniske hav i sørvest.

Adriaterhavet og det joniske hav tiltrekker mange turister, og Albania anses som å være ett av de beste reisemålene i hele verden.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.