Porto Santo Stefano til Giglio Ferge

Porto Santo Stefano Giglio fergeruten knytter Italia med Giglio Øy. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Toremar. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time.

Seiltiden og hyppigheten for Porto Santo Stefano Giglio fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Porto Santo Stefano - Giglio Fergeselskaper

  • Toremar
    • 4 Daglige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige Porto Santo Stefano Giglio priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Porto Santo Stefano Giglio ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Porto Santo Stefano Guide

Byen og havnen i Porto Santo ligger på Italias vestkyst, i provinsen Grosseto i Toscana. Porto Santo Stefano ligger ca. 150 km nordvest for Roma, på skråningene av Mount Argentario som dominerer området. Byen, sammen med Porto Ercole, er en av to byer i området, og tiltrekker de velhavende som elsker den vidunderlige utsikten og de livlige bar, kaféer og havneområder. Det er den største byen på Monte Argentario og er beliggende i en vakker bukt med sin gamle havn, travle gater og trendy marina. Italienere fra Roma og Nord-Italia er også tiltrukket av området.

Det er fergeforbindelser fra havnen til øya Giglio.