Pianosa Øy

Slik bookes ferger fra Pianosa Øy til Italia

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Pianosa Øy og Italia levert av 1 fergeselskap – Toremar. Pianosa til Piombino ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 3 Timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Pianosa Øy Italia overfart mellom Pianosa og Piombino.

Pianosa Øy Italia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Pianosa Øy til Italia

Om Pianosa Øy:

Pianosa øy er den femte største øya i det toskanske øyhavet.

Dette er et virkelig forurenset naturparadis med krystallklart vann og skjulte bukter. Bare to båter tar turister til øya; en fra Piombino og en fra Elba, og øya mottar max. 400 turister om dagen. Alle besøk skal arrangeres av offisielle park guider og besøkende må ikke overnatte.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.