Joniske øyer

Slik bookes ferger fra Joniske øyer til Italia

Det er flere fergeoverfarter fra Joniske øyer til Italia. Ferger knytter pt. 1 havn på Joniske Øyer med 4 havner i Italia.

Det er 16 avganger ukentlig på 6 fergeruter som leveres av 6 fergeselskaper, inkludert Grimaldi Lines, Minoan Lines, Ventouris Ferries, Anek Superfast, European Ferries & A-Ships Management S.A. Den kortest overfart tar omkring 8 timer (Korfu til Bari ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Joniske øyer og Italia. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Joniske øyer Italia kart

Trykk her for kart

Om Joniske øyer:

De Joniske Øyer er en rekke greske øyer langs Hellas vestkyst, som ligger i Det Joniske Hav. Øygruppen omfatter syv hovedøyer, samt mange mindre øyer.

De Joniske Øyer er et populært turistmål, og er best kjent for sine strende, krystallklart vann, vakre arkitektur, sjarmerende landsbyer og fantastiske landområder, og hver enkel av øyene har sin egen særskilte karakter.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.