Capraia Øy

Slik bookes ferger fra Capraia Øy til Italia

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Capraia Øy og Italia levert av 1 fergeselskap – Toremar. Capraia til Livorno ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 2 timer 45 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Capraia Øy Italia overfart mellom Capraia og Livorno.

Capraia Øy Italia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Capraia Øy til Italia

Om Capraia Øy:

Den italienske øya, Capraia er den nordvestligste og den tredje største øy i det toskanske øyhavet, og har en befolkning på bare 400. Bare 3% af øya er befolket, de resterende 97% er en nasjonal park.

Som konsekvens av Capraias vulkanske opprinnelse, er det røde og svarte klipper liggende rundt på øya og kysten, og det sies at vannet omkring Capraia er varmere enn andre steder.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.